Over Timberland


Hoe Timberland is ontstaan.
In 1999, erkende The Timberland Company een kans om goede, duurzame laarzen te brengen aan de professionele gebruiker, de consument die schoenen ziet als essentiële instrumenten om hen te helpen hun werk te doen. En Timberland PRO merk werd geboren. De aanpak van Timberland: onderzoek de industrie, leer de werk omgevingen kennen, praat met klanten en consumenten, en zoek uit welke van hun behoeften niet werd voldaan door andere producten. Daarna was het de uitdaging om van al deze wensen tot een product te vormen, die aan de gestelde eisen voldoen. En als de producten of technologieën niet bestaan​​, dan moet je deze ontwikkelen.

Vandaag de dag, heeft Timberland dezelfde filosofie van innovatie en creativiteit, en kon het Timberland PRO merk uitbreiden naar het ontwikkelen van schoenen voor andere bezigheden, zoals de horeca, de openbare veiligheid en de gezondheidszorg.

Timberland PRO hecht waarde aan het gebruik van nieuwe technologieën om betere producten te maken voor de markten die specifieke on-the-job schoeisel eisen hebben, en dan het leveren van de ultieme prestaties door middel van comfort, duurzaamheid en bescherming, de hele dag lang.

Wij, de online specialist van de Timberland-werkschoenen.nl staan achter deze filosofie.

Timberland-werkschoenen.nl, uw online specialst voor timberland werkschoenen & werkkleding.